fredag, februar 09, 2007

Bryllup!

Vi har jo helt glemt å legge ut bilder fra bryllupet vi var i, 13-15-januar, Ringebu. Rune skulle være forlover til sin barndomsvenn og fetter, Jan-Olav Grundvig, og festen fant sted på Skotten Seter. Her får dere en liten titt på hvordan vi bodde! Det var en liten bu, uten vann og uten så mye varme. Men - som godt er, vi er jo nygift - og har dermed ingen problem med å varme hverandre! Heldigvis stod en gammel vedkomfyr der, så vi fyrte opp alt vi fant av brennbart.. Ringebu Stavkirke To kjekke mannfolk, brudgommen og hans forlover..

Her kommer Mari inn med sin far...

...og der var de Hr. og fru Grundvig.

Forloverne ser for øvrig fornøyde ut etter sin innsats i kirken, her ser dere Rune med sin store søster Anita, som var brudens forlover.

Ellers var resten av festen stor suksess, og Rune holdt en fantastisk tale. Størst var likevel høydepunktet da Rune og Jan-Olav skålte i medbrakt gullfisk, tradisjonen tro. Dere Grimerud boer vet nok hvordan det går for seg!!

Neste bryllup finner sted til sommeren - da går den utrolige Anita Grønli til alters med sin kjæreste gjennom 11år - Magnus Tvete. Vi gleder oss!!

Ingen kommentarer: